YOU(TH) LED – Zhvillimi i Udheheqjes dhe Angazhimit Rinor

KONFERENCA E HAPJES Konferenca e hapjes së projektit YOU(TH) LED - Zhvillimi i Udhëheqjes dhe Angazhimit Rinor, zbatuar nga CODE Partners me financim nga USAID. Projekti...

Akademia e Lidershipit Rinor | 1 Qershor 2019

✅Akademia e Lidershipit Rinor | 1 Qershor 2019 | ora 11.00| Qendra Rinore Arka ✅Tema: Rinia shkodrane dhe sfidat e të ardhmes. ✅Lektor: Z. Fatlum Nurja ✔️Projekti YOU(TH)...

MUZIKA MBI TË GJITHË KUFINJTË / ARKA 14 SHTATOR

Muzika mbi të gjithë kufinjtë: tregime te reja për një Ballkan Melodioz Emocionet e koncertit të dytë me 14 Shtator tek ARKA. Nje falenderim te vecante...

Akademia e Lidershipit Rinor, Lektor: Z Adrian Ndreca

✅ Vazhdon Akademia e Lidershipit Rinor, 13 Prill 2019, ora 11.00, tek Qendra Rinore Arka ✅ Tema: Hapësira urbane si sferë aktive për transformimin e shoqërisë ✅ Lektor: Z....

Ambasadori i Austrise ne Tirane z. Johann Sattler.

Me date 19 Qershor ne Qendren Rinore Arka ne Akademine e Lidershipit Rinor kishim si foles nderi Ambasadorin e Austrise ne Tirane z. Johann...

CDO DITE TEK QENDRA DITORE PER SHENDETIN MENDOR

UNE KUJDESEM PER TY: Fuqizimi i Qendres Ditore per Shendetin Mendor, projekti qe zbatohet nga CODE Partners/Qendra Rinore ARKA ne bashkepunim te ngushte me...

AFTËSI SIPËRMARRËSE

??✔️ AFTËSI SIPËRMARRËSE Trajnim 3 - ditor për bazat e sipërmarrjes dhe aftesi sipermarrese. Ftojmë të rinjtë të regjistrohen ne trajnim. #idebiznesi #aftesisipermarrese #fillimbiznesi #inovacion Trajnimi do të organizohet në datat 17,...

“Zhvillimi i Kapitalit Njerezor”26 Korrik

U mbajt te premten me date 26 Korrik, dita e fundit e trajnimit tre ditor "Zhvillimi i Kapitalit Njerezor". Projekti "You(Th) Match: Qasje inovative për...

Akademia e Lidershipit Rinor Datë 23.02.2019 Dr. Ermal HASIMJA

Akademia e Lidershipit Rinor Datë 23.02.2019 Dr. Ermal HASIMJA - Instrumentet e Demokracisë dhe Pjesëmarrja e Qytetarëve ✏️ BIO Dr. Ermal Hasimja është profesor në universitet dhe shkrimtar i...

Akademia e Lidershipit Rinor | 1 Qershor 2019

✅Akademia e Lidershipit Rinor | 1 Qershor 2019 | ora 11.00| Qendra Rinore Arka ✅Tema: Angazhimi i te rinjve dhe diferencat qe na forcojne. ✅Folëse: Znj....