Ne kuader te projektit You(th) Match: Qasje inovative për nxitjen e zhvillimit të rinisë” zbatohet nga CODE Partners dhe Qendra Rinore Arka dhe mbështetet nga UNDP dhe Ambasada Britanike ne Tirane, në kuadër të programit “Mbështetje për punësimin dhe shërbimet sociale për të rinjtë dhe gratë vulnerabël në Shqipërinë e veriut” eshte zhvilluar vizita ne agroturizmin Mrizi i Zanave me sipermarresin shume te suksesshem Altin Prenga. Te rinjte u njohem me kete histori suksesi qe frymezon shume shqiptare.

#youthmatch #codepartners #qendrarinorearka #ambasadabritanike #undp

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here