Me date 19 Korrik 2019 me nje grup te rinjsh vizituam kompanine Legjenda shpk. Njohem nje realitet shume te rendesishem ne fushen e sherbimeve. Me nje potencial te madh per punesimin e te rinjve dhe me dashamiresi ndaj shtresave ne veshtiresi, kjo kompani eshte treguar gjithnje e gatshme per te punesuar te rinjte e sugjeruar nga Qendra Rinore ARKA.

Projekti “You(Th) Match: Qasje inovative për nxitjen e zhvillimit të rinisë” zbatohet nga CODE Partners dhe Qendra Rinore Arka dhe mbështetet nga UNDP dhe Ambasada Britanike ne Tirane, në kuadër të programit “Mbështetje për punësimin dhe shërbimet sociale për të rinjtë dhe gratë vulnerabël në Shqipërinë e veriut”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here