Me date 19 Korrik 2019 me nje grup te rinjsh vizituam kompanine Melgushi shpk.
Të rinjtë u njohen me historinë e ketij biznesi qe eshte rritur shume nder vite.

Projekti “You(Th) Match: Qasje inovative për nxitjen e zhvillimit të rinisë” zbatohet nga CODE Partners dhe Qendra Rinore Arka dhe mbështetet nga UNDP dhe Ambasada Britanike ne Tirane, në kuadër të programit “Mbështetje për punësimin dhe shërbimet sociale për të rinjtë dhe gratë vulnerabël në Shqipërinë e veriut”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here