Ne kuader te projektit Youth Match u zhvillua nje sesion informimi per te rinjte mbi mundesite per punesim, sipermarrje dhe kurse te formimit profesional qe ofrohen ne Shkoder nga organizata Acli Ipsia.
Ne fokus te bisedes ishte projekti “Komuniteti i të ardhmes: ndërhyrje të përfshirjes sociale dhe në tregun e punës për jetimët e Shkodrës – AID10950” qe financohet nga Agjencia Italiane për Bashkëpunim dhe Zhvillim (AICS) dhe zbatohet nga IPSIAACLI ne parteritet me CODEPartners dhe shume partnere te tjere.
Drejtuesi i projektit Marjan Lukani informoi te rinjte per mundesite qe ofrohen nga ky projekt per te rinjte jetime dhe ju kerkoi te rinjve pjesemarres qe te kalojne kete informacion tek te rinj qe mund te jene perfitues.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here