✔️PSE DËSHTOJMË NË JETË

✔️ Inovacion në menaxhimin e karrierës dhe dëshira për sukses!

✔️ Ftojmë të rinjtë të na bashkohen në këtë diskutim interesant dhe me vlerë

?29 Korrik 2019

 18:00

? Qendra Rinore ARKA

Folës: Rudin Beka – pedagog

Bio e shkurtër

Rudin Beka është pedagog në Universitetin Luigj Gurakuqi, në Fakultetin Ekonomik. Ka eksperienca të ndryshme në mësimdhenie, krijim biznesesh të reja, konsulencë të sektorit marketing si dhe eshte pjesëmarrës në projekte ndërkombëtare të fushës së turizmit. Ekspertiza e tij fokusohet tek fusha e impresionizmit, menaxhimit te imazhit, komunikimit inovativ dhe ndërkombetarizim produktesh.

Projekti “You(Th) Match: Qasje inovative për nxitjen e zhvillimit të rinisë” zbatohet nga CODE Partners dhe Qendra Rinore Arka dhe mbështetet nga UNDP dhe Ambasada Britanike ne Tirane, në kuadër të programit “Mbështetje për punësimin dhe shërbimet sociale për të rinjtë dhe gratë vulnerabël në Shqipërinë e veriut”

#youthmatch #codepartners #qendrarinorearka #ambasadabritanike
#undp

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here