U mbajt te premten me date 26 Korrik, dita e fundit e trajnimit tre ditor “Zhvillimi i Kapitalit Njerezor”.

Projekti “You(Th) Match: Qasje inovative për nxitjen e zhvillimin të rinisë” zbatohet nga CODE Partners dhe Qendra Rinore Arka dhe mbeshtetet nga UNDP dhe Ambasada Britanike ne Tirane, në kuadër të programit “Mbështetje për punësimin dhe shërbimet sociale për të rinjtë dhe gratë vulnerabël në Shqipërinë e veriut”

#youthmatch #codepartners #qendrarinorearka #britishembassy #undp

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here