Vizitë në biznese me të rinjtë.

Me date 19 Korrik 2019 me nje grup te rinjsh vizituam kompanine Melgushi shpk. Të rinjtë u njohen me historinë e ketij biznesi qe eshte...

AKADEMIA E LIDERSHIPIT RINOR 16 Mars 2019

AKADEMIA E LIDERSHIPIT RINOR ?16 Mars 2019, ora 11.00 ?POPULLI, SHTETI, DEMOKRACIA ✅Lektor: Dr. CARLO LORENZO ROSSETTI E VALDALBERO Biografia: Master në Histori dhe në Filozofi (Luven, Belgjikë) dhe...

Akademise se Lidershipit Rinor 18.05.2019

Lidership dhe motivim ishte tema e Akademise se Lidershipit Rinor te shtunen me date 18 Maj ne Qendren Rinore Arka. Gazetari dhe aktivisti #ErionKristo ishte ftuar te...

AKADEMIA E LIDERSHIPIT RINOR 22 Mars 2019

AKADEMIA E LIDERSHIPIT RINOR ?22 Mars 2019, ora 11.00 ?Format Inovative te "Welfare": Shërbimet ndaj Personit dhe Komunitetit. ✅E ftuar nderi: Ardiana Jaku, zv. Ministre e Shëndetësisë...

KONCERT | MUZIKA MBI TË GJITHË KUFINJTË | SHIROKË, SHKODĒR

"Muzika përtej të gjitha kufijve: tregime të reja për një Ballkan melodioz" synojnë të përcjellin trashëgiminë e pasur kulturore dhe larminë e përvojës njerëzore duke...

Akademisë së Lidershipit Rinor Z. Alberto Cutillo

Në kuadër të Akademisë së Lidershipit Rinor me datë 3 Qershor pranë Qendra Rinore Arka ishte i ftuar Ambasadori i Italisë z. Alberto Cutillo,...

Xhoana Pema – Perfituese e burses se punes

✅ Xhoana Pema - ndihmes kuzhinere te Restorant Elita, SHKODER ✅ Ajo ka ndjeke kursin e kuzhines qe eshte zhvilluar te ARKA ✅ Xhoana eshte punesuar me nje kontrate...

FOKUS GRUP me studentë të Universitetit “Luigj Gurakuqi”

  FOKUS GRUP me studentë të Universitetit "Luigj Gurakuqi" (Fakulteti i gazetarisë dhe ekonomisë) për hartimin e "Prioriteteve Strategjike të Zhvillimit Rinor" në kuadër të...

PACTI PER ZHVILLIMIN E RINISE

Ne kuader te projektit You(Th) Match: Qasje inovative për nxitjen e zhvillimit të rinisë" zbatohet nga CODE Partners dhe Qendra Rinore Arka dhe mbështetet...

Akademia e Lidershipit Rinor Datë 23.02.2019 Dr. Ermal HASIMJA

Akademia e Lidershipit Rinor Datë 23.02.2019 Dr. Ermal HASIMJA - Instrumentet e Demokracisë dhe Pjesëmarrja e Qytetarëve ✏️ BIO Dr. Ermal Hasimja është profesor në universitet dhe shkrimtar i...