Ka filluar kursi i dytë i trajnimit 3 ditor per “Aftesi Digjitale” prane Qendres Rinore Arka.

Ky grup do te trajnohet ne datat 27, 28 dhe 29 Qershor.

Projekti “You(Th) Match: Qasje inovative për nxitjen e zhvillimit të rinisë” zbatohet nga CODE Partners dhe Qendra Rinore Arka dhe mbështetet nga UNDP dhe Ambasada Britanike ne Tirane, në kuadër të programit “Mbështetje për punësimin dhe shërbimet sociale për të rinjtë dhe gratë vulnerabël në Shqipërinë e veriut”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here