Te shtunen, me date 29 Qershor, vizituam dy biznese te krijuara nga disa te rinj ne Shengjin. Ky grup te rinjsh, te diplomuar ne dege te ndryshme si ekonomi, arkitekture etj , e te frymezuar nga historia e suksesshme e Mrizit te Zanave jane duke operuar ne menyre te suksesshme ne Shengjin.
Marini, njeri nga sipermarresit, na shoqeroi dhe na beri nje panorame te plote te fillimit te dy sipermarrjeve dhe te veshtiresive te hasura ne vite. Me shume pune dhe kontribut nga ana e tyre po menaxhonin Logun dhe Aren, bar i pari dhe bar, restorant dhe plazh privat i dyti, te denje per qene ne cdo plazh evropian.

Projekti “You(Th) Match: Qasje inovative për nxitjen e zhvillimit të rinisë” zbatohet nga CODE Partners dhe Qendra Rinore Arka dhe mbështetet nga UNDP dhe Ambasada Britanike ne Tirane, në kuadër të programit “Mbështetje për punësimin dhe shërbimet sociale për të rinjtë dhe gratë vulnerabël në Shqipërinë e veriut”

#youthmatch #codepartners #qendrarinorearka #ambasadabritanike
#undp #historisuksesi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here