Në kuadër të Akademisë së Lidershipit Rinor me datë 15  Qershor pranë Qendra Rinore Arka ishte i ftuar Lektor: Prof.Asoc. Dr Përparim Kabo, i cili mbajti një takim me teme projektet e jetës për të qënë i suksesshëm.

Akademia e Lidershipit Rinor zhvillohet në kuadër të projektit YOU(TH) LED- Zhvillimi i Lidershipit dhe Angazhimit Rinor financuar nga USAID.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here