Në kuadër të Akademisë së Lidershipit Rinor me datë 22  Qershor pranë Qendra Rinore Arka ishte i ftuar Z.Enrico Günther, Sekretar i Parë, Kreu i Seksionit të Kulturës dhe Medias, Ambasada e Gjermanisë në Tiranë, ku diskutuan   mbi  temen Gjermania, Shqipëria dhe Integrimi Europian.

Akademia e Lidershipit Rinor zhvillohet në kuadër të projektit YOU(TH) LED- Zhvillimi i Lidershipit dhe Angazhimit Rinor financuar nga USAID.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here