HISTORI SUKSESI | LOGU DHE ARA |29 Qershor 2019

Të mësojmë nga të rinjtë e suksesshëm! Si lind një biznes? A është fat apo punë e vazhdueshme? A duhet të jesh kreativ për të qënë i suksesshëm apo të ndjekësh modele te gatshme?

Sërish nuk do të ftojme tre të rinjtë kurajoze dhe krijues tek ARKA, por do të shkojmë tek LOGU dhe ARA në Shengjin të prekim historinë e tyre te bukur të suksesit.

Ftojmë të rinjtë shkodranë të na bashkohen në vizitën që do të zhvillojmë tek keto suksese të të rinjve që mund te sherbejne si frymezim per kedo.

Date 29.06.2019, ora 10:00

Nisja nga Shkodra bëhet ne ora 9.00 nga Qendra Rinore ARKA.

Për regjistrime kontataktoni në:
Tel: +355 692064706
Email: info@arkayouthcenter.com
ose ne inbox qendrarinorearka -facebook dhe instagram.

Projekti “You(Th) Match: Qasje inovative për nxitjen e zhvillimit të rinisë” zbatohet nga CODE Partners dhe Qendra Rinore Arka dhe mbështetet nga UNDP dhe Ambasada Britanike ne Tirane, në kuadër të programit “Mbështetje për punësimin dhe shërbimet sociale për të rinjtë dhe gratë vulnerabël në Shqipërinë e veriut”

#youthmatch #codepartners #qendrarinorearka #ambasadabritanike
#undp #historisuksesi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here