➡️ Vazhdojne regjistrimet për kursin e trajnimit “Aftësi digjitale”. ??Kurs trajnimi tre ditor për aftësi digjitale‼️  krijim faqe web menaxhim rrjete sociale cybersecurity optimizim motore kerkimi inovacion

Këto tema dhe me shumë do të trajtohen gjate trajnimeve që do të organizohet per grupin e dyte në datat 2️⃣7️⃣2️⃣8️⃣ dhe 2️⃣9️⃣ Qershor 2019, nga 1️⃣6️⃣:0️⃣0️⃣ – 2️⃣0️⃣:0️⃣0️⃣ te Qendra Rinore ARKA.

Ftojmë të rinjtë qe duan te ndjekin kurset te kontaktojne per tu regjistuar ne: tel: +355 6920 64706 dhe email info@arkayouthcenter.com ose ne inbox facebook dhe instagram.

Ky aktivitet zhvillohet ne kuader te projektit You(th) Match: Qasje inovative per Projekti “You(Th) Match: Qasje inovative për nxitjen e zhvillimit të rinisë” zbatohet nga CODE Partners dhe Qendra Rinore Arka dhe mbështetet nga UNDP dhe Ambasada Britanike ne Tirane, në kuadër të programit “Mbështetje për punësimin dhe shërbimet sociale për të rinjtë dhe gratë vulnerabël në Shqipërinë e veriut”

#youthmatch #codepartners #qendrarinorearka#ambasadabritanike #undpalbania

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here