Kalascima na dhuroi nje mbramje me shume emocione te bukura te Arka ne kuader te Festes se Muzikes.

Falenderojmë shumë Institutin Italian te Kulturës për mbështetjen e vazhdueshme dhe që gjallëron jetën kulturore në Shkodër me programe dhe artistë cilësore.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here