Me date 19 Qershor ne Qendren Rinore Arka ne Akademine e Lidershipit Rinor kishim si foles nderi Ambasadorin e Austrise ne Tirane z. Johann Sattler.
Tema “Shqiperia ne udhekryq?” e mbatur nga ambasadori u percoll me shume interes nga te rinjte e pranishem ne akademi.

Gjithashtu takimi u percoll me interes te vecante dhe nga mediat lokale dhe kombetare pasi shume nga pyetjet qe ju drejtuan ambasadorit kishin te benin me situaten politike ne vend.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here