Akademia e Lidershipit Rinor – takimi i 5-të eshte zhvilluar te shtunen me date 6 Prill prane #QendresRinoreArka.
✏️Tema: #Angazhimi i të rinjve në politikë u mbajt nga #AnaKovacevicKadovic – Drejtore e Institutit Demokratik Amerikan (NDI) në Shqipëri.

Takim shumë frymëzues për të rinjtë, pjesemarrje shume aktive dhe metodologji frytdhenese per te krijuar skuader.

Akademia e Lidershipit Rinor organizohet ne kuadër të projektit YOU(TH) LED – Zhvillimi i Udhëheqjes dhe Angazhimit Rinor, financuar nga USAID.

#usaidalbania
#codepartners
#rini
#akademi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here