FOKUS GRUP me te rinjtë e Këshillit Rinor ARKA për hartimin e “Prioriteteve Strategjike të Zhvillimit Rinor” në kuadër të projektit YOU(TH) LED – Zhvillimi i Udhëheqjes dhe Angazhimit Rinor, financuar nga USAID.

#usaidalbania
#codepartners
#rini
#akademi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here