??SOFT ESSENTIAL ✔️ SKILLS

Trajnim 3 – ditor për përgatitjen e të rinjve për tregun e punës.

Ftojmë të rinjtë të regjistrohen ne trajnim.

#aftesikomunikuese
#PërgatitjeCV
#Intervistëpune
#letërmotivimi
#shprehjeinteresi

Trajnimi do të organizohet në datat 7, 8 dhe 9 Maj 2019

? 15:00 – 20:00

? Qendra Rinore ARKA

Afati për regjistrim deri me datë 6 Maj, ora 16.00

Për regjistrim kontaktoni në email: info@arkayouthcenter.com

Projekti “You(Th) Match: Qasje inovative për nxitjen e zhvillimit të rinisë” zbatohet nga CODE Partners dhe Qendra Rinore Arka dhe mbështetet nga UNDP dhe Ambasada Britanike ne Tirane, në kuadër të programit “Mbështetje për punësimin dhe shërbimet sociale për të rinjtë dhe gratë vulnerabël në Shqipërinë e veriut”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here