Akademia e Lidershipit te premten, date 22 Mars kishte si teme diskutimi ?Format Inovative te “Welfare”: Shërbimet ndaj Personit dhe Komunitetit.

 E Ftuar Nderi ishte znj. Ardiana Jaku, Zv. Ministre e Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale dhe znj. Merita Xhafaj, Drejtore e Politikave të Programeve të Zhvillimit të Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here