AKADEMIA E LIDERSHIPIT RINOR

?02 Mars 2019, ora 11.00

?Qytetaria aktive dhe shoqëria civile: roli i shoqërisë civile në Shqipëri.

Lektor:
Prof. Dr. Tonin Gjuraj

Akademia e Lidershipit Rinor është aktivitet i Projektit YOU(TH) LED-Zhvillimi i Lidershipit dhe Angazhimit Rinor i zbatuar nga #CODEPARTNERS me financim nga #USAID

Na ndiqni për informacione në lidhje me Akademinë, lektorët dhe të ftuarit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here