Marrëdhëniet Ndërkombëtare dhe Diplomacia / International Relations and Diplomacy ishte tema e Akademise se Lidershipit kete te shtune ne Qendren Rinore Arka.

Z. Brian Beckmann, Shefi i Zyrës së Marredhënieve me Publikun, ishte ftuar te fliste para te rinjve pjesemarres ishte i ftuar te fliste para te rinjve pjesemarres.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here