Parada e luleve 7 maj 2019

Parada e luleve me kopshtet dhe shkollat 9 vjecare ne Shkoder

Shkurti vazhdon te jete shume i bukurper grupin e teatrit nen drejtimin e Gerti Palali Here tek @hojzat_academy dhe here tek @qendrarinorearkashkoder vazhdojme me pergatitjet...