KOMUNITETI I TE ARDHMES AID 10950
Përfituesit e bursave të punës
Programi i përshfirjes në tregun e punës me anë të instrumentit te bursës së punës zbatohet ne kuader te projektit “Komuniteti i të ardhmes: ndërhyrje të përfshirjes sociale dhe në tregun e punës për jetimët e Shkodrës – AID10950” financohet nga Agjencia Italiane për Bashkëpunim dhe Zhvillim (AICS) dhe zbatohet nga #IPSIAACLI ne parteritet me #CODEPartners, Bashkine Shkoder, Universitetin i Shkodres “Luigj Gurakuqi, SHIS, Universitetin i Bolonjes (Itali) dhe Kooperativen Lybra (Itali)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here