• Është zhvilluar sot takimi i radhës i rrjetit “Pakti për zhvillimin e Rinisë Shkodër”.
  • Jane diskutuar çështje të rëndësishme dhe eshte shperndare informacion shume i vlefshem në lidhje me punesimin dhe vetepunesimin nga Drejtoria Rajonale e Punesimit Shkoder;
  • Eshte diskutuar me shume interes mbi iniciativen per krijimin e sherbimit te keshillimit te karrieres te promovuar nga Partners Albania for Change and Development dhe per perfshirjen e aktoreve te tjere shume te rendesishem si
    Aftësi për Punë S4J
  • Eshte dakortesuar per dergimin e rekomandimeve nga rrjeti mbi ligjin per start-up qe eshte ne konsultim publik.
  • Takimi i radhes do te jete ne Dhjetor 2020.
Sos Fshatrat E Femijeve, Qendra Rinore Arka, World Vision in Albania and Kosovo, National Resource Centre for Civil Society in Albania, Drejtoria Rajonale Punësimit Shkodër, Shkolla e mesme profesionale “Hamdi Bushati”, Madonnina Del Grappa Missione Albania, Qendra-Sociale Hapa te Lehte, The Door Albania, ACLI Ipsia në Shqipëri, CODE Partners.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here