Workshop fotografie “Tranzicioni”, dita 3
Vlerësimi i parë individual dhe në grup me qëllim mbështetjen e rezultatit perfundimtar per
te qene pjese e ekspozites “Tranzicion” me date 8 Dhjetor 2020.
Iniciativa financohet nga

Goethe-Zentrum Tirana dhe Projekti #DETMUR#CreativeEurope dhe zbatohet nga
@Qendra Rinore Arka Shkoder.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here