Workshop fotografie “Tranzicioni”, dita 2
Vizita ne Muzeu Kombëtar i Fotografisë “Marubi” dhe Art House
Bisede dhe diskutime mbi fotografite e shkrepura gjate dites te Qendra Rinore Arka
Iniciativa financohet nga

Goethe-Zentrum Tirana dhe Projekti #DETMUR#CreativeEurope

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here