Këshilli Rinor Arka bashkë me stafin festuan ditëlindjen e shumë fëmijëve te “Shtëpia e Fëmijës Shkollor 6-16 vjeç, Shkodër.

Për shkak të pandemisë COVID 19 nuk ishte e mundur të festoheshin ditëlindjet e fëmijëve në datat respektive. Për të mos e humbur këtë traditë tashmë disa vjeçare, ARKA shkoi të enjten me datë 20 Gusht dhe festoi ditëlindjet ngelur pa festuar nga muaji Mars deri më 20 Gusht.

Edhe 100 drita dielli e u rritshi të shëndetshëm. #keshillirinorarka #qendrarinorearka

Iniciativa mbështetet nga të ardhurat që gjenerohen nga kuzhina e Qendrës Rinore ARKA, e cila është hapur dhe me mbështetjen e projektit #Embrace#mbështeturngaPartneretShqiperi #mbështeturngabe

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here