ENVI MATLIJA – #CheckinShkodër

Ideja fituese: Hapja e një zyre informacioni për turistët dhe dhënia e biçikletave me qera.

Envi Matlija është një ndër të rinjtë e mbështetur për të hapur biznes në fushën e turizmit.

Ai sot biznesin e ka të regjistruar dhe të vendosur në Qendrën Rinore ARKA.

✔️Ky biznes është bashkëfinancuar nga #SwissContact.

✔️Aktiviteti zhvillohet ne kuader te projektit “Komuniteti i të ardhmes: ndërhyrje të përfshirjes sociale dhe në tregun e punës për jetimët e Shkodrës – AID10950” financohet nga Agjencia Italiane për Bashkëpunim dhe Zhvillim (AICS) dhe zbatohet nga #IPSIAACLI ne parteritet me #CODEPartners, Bashkine Shkoder, Universitetin i Shkodres “Luigj Gurakuqi, SHIS, Universitetin i Bolonjes (Itali) dhe Kooperativen Lybra (Itali)

#Comunitadelfuturo #Komunitetiitëardhmes #AID10950
#AICS #IpsiaAcli #CODEPartners #ARKA #BashkiaShkoder#UniversitetiLuigjGurakuqi #SHIS #UniversitadiBologna #CooperativaLybra

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here