Tek Qendra Rinore ARKA është mbajtur sot Konferenca Finale e Projektit YOU(TH) LED. Gjatë këtij takimi janë pasqyruar rezultat kryesore të arritura gjatë projektit dhe është bërë shpërndarja e certifikateve për të rinjtë pjesëmarrës në Akademinë e Lidershipit Rinor. Projekti YOU(TH) LED -Zhvillimi i Udhëheqjes dhe Angazhimit Rinore është mbështetur nga USAID dhe zbatuar nga organizata CODE Partners.QendraRinoreARKA, USAID, CODEPartners

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here