Kursi 3 ditor i trajnimit për aftesi sipermarrese eshte zhvilluar prane Qendres Rinore Arka ne datat 17, 18 dhe 19 Maj.
Per tre dite te rinjte nen drejtimin e mentorit identifikuan idete sipermarrese, hulumtuan tregun e Shkodres, punuan ne grupe dhe ne fund prezantuan idene e tyre para pjesemarresve.
Kursi i trajnimit eshte zhvilluar ne kuader te projektit “You(Th) Match: Qasje inovative për nxitjen e zhvillimit të rinisë” që zbatohet nga CODE Partners dhe Qendra Rinore Arka dhe mbeshtetet nga UNDP dhe Ambasada Britanike ne Tirane, në kuadër të programit “Mbështetje për punësimin dhe shërbimet sociale për të rinjtë dhe gratë vulnerabël në Shqipërinë e veriut

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here