Performancë teatrore me artistin Leke Tasi dhe Ledian Gjeçi

Teksti: Lekë Tasi, Stefan Çapaliku dhe Ledian Gjeçi

Skenografia: Ergys Vela

Regjia: Stefan Çapaliku

?Qendra Rinore Arka

?21 Gusht 2020  20.00

?Ky aktivitet realizohet ne kuadër të projektit DETMUR i financuar nga Programi Evropa Krijuese i Komisionit Evropian dhe zbatohet nga CODE Partners/Qendra Rinore Arka në partneritet me Teatri di Vita ne Bologna, Itali dhe Teatri X në Berlin, Gjermani.

? ARKA presents NOE2 me LEKË TASI ?

Theatre performance with the artists Lekë Tasi and Ledian Gjeçi

Screenplay: Lekë Tasi, Stefan Çapaliku and Ledian Gjeçi

Set designer: Ergys Vela

Director: Stefan Çapaliku

? Arka Youth Center

August 21 st 2020  20.00

?This activity is organized in the framework of the project DETMUR, financed by the program “Creative Europe” of European Commission, implemented by CODE Partners, ARKA Youth Center in collaboration with “Teatri di Vita” in Bologna, Italy and “X” Theatre in Berlin, Germany.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here