#UneVotoj – Kandidatët e Shkodrës në përballje me rininë me datë 8 Prill 2021, ora 16.00.

Paulin Sterkaj nga PS do te jete në përballje me rininë shkodrane.

 Kujtojmë se cdo kandidat për deputet në Shkodër mund të propozohet që të behët pjesë e kesaj iniciative.

Iniciativa #UneVotoj zbatohet dhe financohet nga Qendra Rinore Arka.

#uneinformohem
#unevendos
#unezgjedh
#riniaeshkodresshprese
#zgjedhjeparlamentare2021
#qendrarinorearka

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here