??✔️ AFTËSI SIPËRMARRËSE

Trajnim 3 – ditor për bazat e sipërmarrjes dhe aftesi sipermarrese.

Ftojmë të rinjtë të regjistrohen ne trajnim.

#idebiznesi
#aftesisipermarrese
#fillimbiznesi
#inovacion

Trajnimi do të organizohet në datat 17, 18 dhe 19 Maj 2019

Data 17 Maj
? 15:00 – 20:00

Data 18 Maj
? 10:00 – 16:00

Data 19 Maj
? 10:00 – 16:00

? Tek Qendra Rinore ARKA

Për regjistrim kontaktoni në email: info@arkayouthcenter.com

Projekti “You(Th) Match: Qasje inovative për nxitjen e zhvillimit të rinisë” zbatohet nga CODE Partners dhe Qendra Rinore Arka dhe mbështetet nga UNDP dhe Ambasada Britanike ne Tirane, në kuadër të programit “Mbështetje për punësimin dhe shërbimet sociale për të rinjtë dhe gratë vulnerabël në Shqipërinë e veriut”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here