Akademia e Lidershipit Rinor | 1 Qershor 2019 | ora 11.00| Qendra Rinore Arka

Tema: Rinia shkodrane dhe sfidat e të ardhmes.

Lektor: Z. Fatlum Nurja

✔️Projekti YOU(TH) LED – Zhvillimi i Udhëheqjes dhe Angazhimit Rinor zbatohet nga CODE Partners dhe financohet nga USAID.

#codepartners
#usaidalbania

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here