Akademia e Lidershipit Rinor | 1 Qershor 2019 | ora 11.00| Qendra Rinore Arka

Tema: Angazhimi i te rinjve dhe diferencat qe na forcojne.

Folëse: Znj. Juela Hamati, përfaqësuese për Shqipërinë në Rrjetin Rinor të Demokracisë Europiane (EDYN) 

BIO:
Juela Hamati, 24 vjeçe, është përfaqësuese e European Democracy Youth Network(EDYN), rrjet rinor i themeluar nga USAID në Dhjetor të 2018. EDYN përbëhet nga të rinj të angazhuar në politikë apo në shoqërinë civile apo komunitete të ndryshme.
Juela e ka filluar angazhimin e saj në vitin 2012 në Forumin Rinor të Partisë Demokratike dhe për disa vite ka përfaqsuar këtë Forum në organizata të ndryshme ndërkombetare. Për 2 vite ka shërbyer si Nënkryetare e një rrjeti rinor Europian të quajtur DEMYC.
Është diplomuar ne shkenca juridike dhe aktualisht ndjek studimet ne nivel Master per Legjislacion dhe Institucione te Bashkimit Europian.

✔️Projekti YOU(TH) LED – Zhvillimi i Udhëheqjes dhe Angazhimit Rinor zbatohet nga CODE Partners dhe financohet nga USAID.

#codepartners
#usaidalbania

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here