Në kuadër të Akademisë së Lidershipit Rinor me datë 1 Qershor pranë Qendra Rinore Arka kishim te ftuar z. Fatlum Nurja, Expert i Decentralizimit dhe Qeverisjes Vendore per te folur para te rinjve. Rinia Shkodrane dhe sfidat e te ardhmes ishte tema e ketij takimi.

Akademia e Lidershipit Rinor zhvillohet në kuadër të projektit YOU(TH) LED – Zhvillimi i Lidershipit dhe Angazhimit Rinor financuar nga USAID

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here