Akademia e Lidershipit Rinor u mbajt të shtunën me datë 13 Prill 2019, ora 11.00, tek Qendra Rinore Arka me temën “Hapësira urbane si sferë aktive për transformimin e shoqërisë me lektor: Z. Ardian Ndreca, Profesor i historisë së filozofisë moderne pranë Pontificia Universitas Urbaniana, Itali.
Të rinjte, pjesëmarrës ne Akademi patën rastin të degjojnë per nje teme dhe trajtesë shume interesante nga z. Ndreca.
“Të jetojme qytetin!….. apo….. “Jemi te detyruar me u dashte me njeni – tjetrin se jetojme ne te njejten hapesire”! ….Brenda vedit ban ca te duash, jashtë vedit sillu si te tjeret!…..ishin mendime që ftojne të rinjtë per te reflektuar.
_________________________________________________________
Akademia e Lidershipit Rinor organizohet në kuadër të projektit YOU(TH) LED – Zhvillimi i Udhëheqjes dhe Angazhimit Rinor”, financuar nga USAID.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here