Akademia e Lidershipit Rinor, 3 Maj 2019, ora 18:00 tek Qendra Rinore Arka

 Tema: Roli i Medias në Demokraci

 I ftuar: z. Adi KRASTA

Akademia e Lidershipit Rinor organizohet në kuadër të projektit YOU(TH) LED – Zhvillimi i Udhëheqjes dhe Angazhimit Rinor, financuar nga USAID.

#usaidalbania
#codepartners
#rini
#akademi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here