Akademia e Lidershipit Rinor te shtunën me 20 Prill kishte te ftuar znj. Nevila Xhindi – Prof. Asoc. Dr. e cila mbajti temen Lidershipi dhe Networ king.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here