? DITA E LULEVE 2019 ?

Bashkia Shkodër në bashkëpunim me CODE Partners dhe Qendrën Rinore Arka do të organizojnë Ditën e Luleve 2019.

?“Dita e Luleve” është kthyer në traditë e çdo 6 Maj Shkodra kthehet në një oborr të madh ngjyrash dhe aromash.

✏️Shënoni datën 6 Maj, pasi kemi planifikuar aktivitete për të gjitha moshat.

❤️Ju ftojmë “të jetojmë qytetin”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here