? DITA E LULEVE – 6 Maj 2019?

? Lulet e Qytetit Tim – konkurs fotografie me tematikë lulet e oborreve dhe ballkoneve të shtëpive shkodrane.

Ftojmë fotografët të na nisin deri në 3 fotografi të për t’u bërë pjesë e konkursit.

Vlerësohen fotot që nxjerrin në pah trashëgiminë kulturore të Shkodrës.

Ditën e Luleve do hapet ekspozita me fotografitë më të bukura dhe juria profesioniste do të vleresojë më të mirën.

Fotografitë mund ti dergoni ne email: ditaeluleve2019@gmail.com.

Afati për dërgimin e fotografive është data 1 Maj 2019.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here