? DITA E LULEVE – 6 Maj 2019?

Poezia e Luleve – konkurs poezie me tematikë lulet.

Ftojmë poetët shkodranë të na zbukurojnë Ditën e Luleve me poezitë e tyre.

Ditën e luleve do lexojmë poezitë më të bukura dhe juria profesioniste do të vleresojë poezinë më të mirë.

Poezitë mund ti dergoni ne email: ditaeluleve2019@gmail.com.

Afati për dërgimin e poezive është data 1 Maj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here