? DITA E LULEVE – 6 Maj 2019 ?

Konkursi “Miss Biçikleta” nuk mund të mungojë në Ditën e Luleve.

Këtë vit do të zgjedhim “MISS BIÇIKLETA” për fëmijë dhe për të rritur.

Për të gjithë të apasionuarit e luleve dhe bicikletave ju ftojmë të zbukuroni bicikletën tuaj me lule nga oborret dhe ta sillni te sheshi para Bashkisë Shkodër me datë 6 Maj.

❤️Ju ftojmë “të jetojmë qytetin”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here