Ju ftojmë në Ekspoziten e piktoreve Ashli Hoti dhe Edsel Vela, kuruar nga Neri Curri me date 9 Nentor, ora 17.00 tek Qendra Rinore Arka.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here