Me date 31 Dhjetor me nismen e Qendres Rinore Arka, Keshillit Rinor Arka dhe me kontributin e cdo qytetari te Shkodres dhe jo vetem gezuam 36 femije me dhuratat e pergatitura.

Falenderojme pa fund cdo person qe kontribuoj dhe u be pjese e nismes tone!

#keshillirinorarka #riniashkodrane #energjiperataqeduanmeshume #komunitet #femijetelumtur

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here