Qendra Rinore Arka / CODE Partners dhe Hojzat Academy po organizojnë workshop aktrimi.
Nëse je një i ri i apasionuar pas aktrimit, ARKA dhe Hojzat Academy ju fton të merrni pjesë në këtë workshop nën udhëheqjen e Gert Palali 
1. Faza e parë
– Bazat e aktrimit
Ushtrime mbi marrëdhenien me objekt dhe partnerë
Fjala artistike (të flasim pastër shqip)
– Finalizimi : Etyd individual, etyd me partnerë.
2. Faza e dytë
– Vendosja në praktikë e metodës
– Interpretim (tregim/poezi/monolog)
3. Finalizimi
– Shfaqje e plotë artistike

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here