Një teatër mbi këmbalecë të lartë, i çmendur e i guximshëm. „Mysafirë të padeshiruar“, burrat mbi këmbalecë të veshur me frak zhvendosin kufijtë, i kapërcejnë ato dhe zgjerojnë horizontin. Irrwisch janë artistë mbi këmbalecë dhe poetë në zemër.

Me 18 maj, në orën 12:00 dhe në orën 18:30, përgjatë pedonales në Shkodër gëzuan fëmije dhe të rritur.

Aktiviteti është organizuar nga #ÖsterreichischeBotschaftTirana#AmbasadaAustriakeTiranë në bashkëpunim me #QendrenRinoreArka

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here