? Me date 21 Gusht 2020, ARKA paraqiti performancen teatrore NOE2 me artistin LEKË TASI.
Teksti Lekë Tasi, Stefan Çapaliku dhe Ledian Gjeçi
Skenografia: Ergys Vela
Regjia: Stefan Çapaliku

?Ky aktivitet eshte realizuar ne kuadër të projektit DETMUR i financuar nga Programi Evropa Krijuese i Komisionit Evropian dhe zbatohet nga CODE Partners/Qendra Rinore Arka në partneritet me Teatri di Vita ne Bologna, Itali dhe Teatri X në Berlin, Gjermani.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here