Qendra Rinore Arka priti në një takim në ambjentet e qendrës, Ambasadorin e Britanisë së Madhe në Shqipëri z.Duncan Norman.
Gjatë këtij takimi, Ambasadori u njoh me aktivitetet e qendrës rinore, projektet kryesore, arritjet dhe problematikat që ndeshen gjatë punës së për

ditshme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here